BSAVA Manual of Rabbit Medicine

(08.05.2014) Nov prirocnik BSAVA Manual of Rabbit Medicine vsebuje nova poglavja o kuncem prijazni ambulanti, neoplazijah in endokrinih boleznih.

Anna Meredith in Brigitte Lord

Žepna izdaja: 336 strani
Založba: John Wiley & Sons; Auflage: 1. Izdaja (28. marec 2014)
Jezik: angleški
ISBN-10: 1905319495
ISBN-13: 978-1905319497
Naroči pri  Amazon ....

Kunci predstavljajo pomemben in narašcajoc delež pacientov v ambulantah male prakse. Prav tako se povecuje tudi zanimanje in znanje o medicini in kirurgiji teh živali s strani veterinarjev.

Ob tem zavedanju je združenje BSAVA svoj prirocnik BSAVA Manual of Rabbit Medicine and Surgery nadomestilo z dvema locenima publikacijama -  BSAVA Manual of Rabbit Surgery, Dentistry and Imaging in BSAVA Manual of Rabbit Medicine.

Z njuno pomocjo boste izboljšali svoje znanje o patologiji pogostih bolezni ter pridobili informacije o novih zdravstvenih stanjih, ki prizadenejo kunce ter o njihovem odgovoru tako na samo bolezen kot na terapijo.    

Prirocnik BSAVA Manual of Rabbit Medicine vsebuje nova poglavja o kuncem prijazni ambulanti, neoplazijah in endokrinih boleznih. Ostala poglavja so posodobljena in razširjena, sodelovanje novih avtorjev pa je omogocilo tudi vkljucevanje svežih informacij in mnenj o razlicnih tematikah.

Avtorji vam posredujejo temeljit in širok pregled informacij. Ta bo izjemnega pomena prav veterinarjem praktikom, ki išcejo natancne in verodostojne informacije za izboljšanje in nadgrajevanje kvalitete zdravstvene oskrbe, ki jo nudijo kuncem.

Oba prirocnika nudita najbolj celovit in sodoben vpogled v vsa podrocja veterinarske medicine kuncev, ki je trenutno na voljo ter vam ga predajata v obliki, enostavni za uporabo s vkljucenimi ilustracijami.

Sorodni članki

Clinical Radiology of the Horse

Klinična radiologija konj

Knjiga „Clinical Radiology of the Horse“ je praktični vodnik po vseh področjih radiografije in radiologije konj, ki so ga sestavili izkušeni kliniki z širokim spektrom znanj
preberi več

Homeopatija mačk za terapevta in lastnika – "Das Katzen-Homöopathie-Buch"

Homeopatija mačk za terapevta in lastnika – „Das Katzen-Homöopathie-Buch“

Nemška njiga veterinarke Christiane Krüger bo veterinarju in lastniku mačke jasno, doživeto in obsežno predstavi homeopatsko zdravljenje mnogih bolezni in poškodb pri mačkah
preberi več

Wild Equids

Wild Equids

Nova knjiga o divjih sorodnikih konj, katerih avtorja sta Jason I. Ransom in Petra Kaczensky
preberi več

Zdravilne rastline za živali

Zdravilne rastline za živali

Novo odkrito in aktualizirano tradicionalno znanje v nemškem jeziku. Knjiga avtoric Cäcilia Brendieck-Worm, Franziska Klarer in Elisabeth Stöger
preberi več

Akupunktura bolnih psov in mačk

Akupunktura bolnih psov in mačk

Zahodne indikacije – kitajska diagnostika in terapija. Nemška knjiga „Akupunktur bei Krankheiten von Hund und Katze", ki jo je sestavila avtorica Christina Eul-Matern
preberi več

Manual of Canine and Feline Cardiology

Manual of Canine and Feline Cardiology

Knjiga o kardiologiji psov in mačk avtorjev Francis W. K. Smith Jr., Larry P. Tilley , Mark Oyama in Meg M. Sleeper
preberi več

Equine Emergency and Critical Care Medicine

Equine Emergency and Critical Care Medicine

Zgodnje odkrivanje težav s strani lastnikov, primerna prva pomoč in pravočasna napotitev terenskega veterinarja izboljša možnosti za preživetje konj, ki potrebujejo urgentno oskrbo in intenzivno nego
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij


[X]
Informacije o uporabi piškotkov:

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja vam odgovarjajoče različice spletne strani, s katero vam olajšamo njeno uporabo. Spletna stran lahko uporablja tudi piškotke drugih ponudnikov za potrebe oglaševanja.