Tečaj iz ehokardiografije psov in mačk

(04.08.2014) V Opatiji na Hrvaškem se lahko sredi eptembra 2014 udeležite osnovnega in nadaljevalnega tečaja o ehokardiografiji psov in mačk.

Združenje veterinarjev za male živali Hrvaške (OVMPH) in Hrvaška veterinarska zbornica ob sodelovanju z združenjem veterinarskih kardiologov Italije (CARDIEC) organizirata tečaj ehokardiografije psov in mačk, ki se bo odvijal med 17. in 21. septembrom 2014 v Opatiji.


Z veseljem vas obveščajo, da bodo gostili June A. Boon, BA, MS iz Colorado State University. June Boon je avtorica edine knjige, ki je v celoti posvečena veterinarski ehokardiografiji z naslovom „Veterinary echocardiography 2nd Edition“, Wiley-Blackwell, UK 2011.

Ob tem je tudi avtorica zgoščenke s področja veterinarske ehokardiografije, petih poglavij v različnih strokovnih knjigah in preko 40 člankov s strokovnih revijah.

Danes je poznana kot začetnica veterinarske ehokardiografije. Sledi evoluciji in razvoju veterinarske ehokardiografije, njeno kontinuirano prizadevanje za obvladovanje novih znanj pa jo povzdiguje kot kompetentno in sodobno strokovnjakinjo.

Trenutno dela kot inštruktorica in koordinatorka tečajev na Colorado State University. Vodila je že več kot 50 izobraževalnih srečanj v Združenih državah Amerike in po svetu (Italija, Nemčija, Nizozemska, Srbija, Singapur, Brazilija, Kanada).

Ob June Boon bo tečaj vodilo še 6 certificiranih ehokardiografov iz Italije.

To je prvi strokovni tečaj z omenjenega področja na Hrvaškem in tudi v bližnjih državah. Cilj srečanja je veterinarjem predati dovolj znanja, da bodo vsak dan samostojno sposobni izvajati ehokardiografske preglede ter uspešno in pravilno diagnosticirati srčne bolezni psov in mačk.

Tečaja se bosta odvijala v hotelu Grand Hotel 4 opatijska cvijeta, v Opatiji na Hrvaškem. Osnovni tečaj bo potekal med 17. in 19. septembrom, nadaljevalni pa 20. in 21. septembra 2014. Za dodatne informacije o kotizaciji in programu obiščite uradno stran dogodka na www.361events.org/echovet2014/general-information


Sorodni članki

1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagrebu

1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagrebu

VETPROMET d.o.o. vas prijazno vabi na 1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagreb. Namen strokovnega dogodka je postaviti temelje kontinuiranemu izobraževanju iz kardiologije s priznanimi tujimi in domačimi specialisti
preberi več

5. kongres hrvaškega združenja veterinarjev za male živali

5. kongres hrvaškega združenja veterinarjev za male živali

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske) ponovno organizira Kongres veterinarjev za male živali, ki se bo odvijal med 29. in 30. marcem, s predkongresnim dnem 28.marca
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

SOFTVETS: integracija mehkih veščin v veterinarsko izobraževanje

Strokovnjaki bodo sestavili vzorčni učni plan za krepitev nestrokovnih področij znotraj študija veterinarstva.
preberi več

EERVC 2018

EERVC 2018

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 4. in 6. oktobrom 2018 v Zagrebu
preberi več

Nadaljevalni tečaj VOG v Opatiji

Nadaljevalni tečaj VOG v Opatiji

Tečaj „Angular deformity - hind limb“ se bo odvijal na Hvaškem, HOTEL 4 Opatijska cvijeta, med 8. in 9.6.2018
preberi več

4. hrvaški kongres veterinarjev za male živali

4. hrvaški kongres veterinarjev za male živali

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske) tudi letos  organizira Kongres veterinarjev za male živali, ki se bo odvijal med 30. marcem in 1. aprilom 2016 v mali dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog
preberi več

Advanced Orthopaedic Workshop v Opatiji

Advanced Orthopaedic Workshop v Opatiji

18 in 19. novembra 2016 se lahko na Hrvaškem v Opatiji udeležite veterinarskih ortopedskih delavnic.
preberi več

OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske

3. hrvaški kongres veterinarjev za male živali

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske) in Hrvaška veterinarska zbornica ponovno organizirata vsakoletni, tokrat že 3. Kongres veterinarjev za male živali, ki se bo odvijal med 31. marcem in 2. aprilom 2016 v zagrebškem muzeju Mimara!
preberi več

[X]
Informacije o uporabi piškotkov:

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja vam odgovarjajoče različice spletne strani, s katero vam olajšamo njeno uporabo. Spletna stran lahko uporablja tudi piškotke drugih ponudnikov za potrebe oglaševanja.