V. Mednarodni kongres „Veterinarska znanost in stroka“

(12.09.2013) Veterinarska fakulteta Univerze v Zagrebu vas vabi na V. Mednarodni kongres Veterinarska znanost in stroka, ki bo potekal 3. in 4. oktobra 2013.

Z navdušenjem vas vabimo na V. Mednarodni kongres „Veterinarska znanost in stroka“ (VZS 2013), ki bo potekal 3. in 4. oktobra 2013 v prostorih Veterinarske fakultete na Heinzelovi 55 v Zagrebu.

VZS 2013 Namen kongresa je predstavitev najnovejših znanstvenih dognanj in strokovnih del domačih ter mednarodnih znanstvenikov, strokovnjakov s področja veterinarske medicine.

Posebej želimo tudi poudariti, da se z našim petim jubilejnim kongresom pridružujemo tudi svečani promociji 150. obletnice osnovanja Svetovnega združenja veterinarjev (WVA – World Veterinary Organisation).

Vabimo vas, da ste navzoči na svečani otvoritvi srečanja 3. oktobra 2013 ob 9. uri v Veliki predavalnici Veterinarske fakultete.

dr. Danijela Horvatek Tomić, predsednica organizacijskega odbora,
prof. dr. Alen Slavica, predsednik znanstvenega odbora

Mednarodni kongres Veterinarska znanost in stroka 2013 bo združeval deset predavanj vabljenih strokovnjakov, šest tematskih zasedanj, okroglo mizo ter štiri interaktivne delavnice.

Dnevna kotizacija znaša 50 EUR. Uradna jezika kongresa sta hrvaški in angleški. Pred Veliko predavalnico bo organiziran tudi prostor za predstavitev sponzorjev.

Za podrobnejše informacije o kotizaciji, programu in prijavi obiščite uradno stran kongresa na www.vef.unizg.hr/vzs2013 ali si oglejte letak z drugim obvestilom. Seznam predavanj najdete na tej povezavi.

Sorodni članki

1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagrebu

1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagrebu

VETPROMET d.o.o. vas prijazno vabi na 1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagreb. Namen strokovnega dogodka je postaviti temelje kontinuiranemu izobraževanju iz kardiologije s priznanimi tujimi in domačimi specialisti
preberi več

5. kongres hrvaškega združenja veterinarjev za male živali

5. kongres hrvaškega združenja veterinarjev za male živali

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske) ponovno organizira Kongres veterinarjev za male živali, ki se bo odvijal med 29. in 30. marcem, s predkongresnim dnem 28.marca
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

SOFTVETS: integracija mehkih veščin v veterinarsko izobraževanje

Strokovnjaki bodo sestavili vzorčni učni plan za krepitev nestrokovnih področij znotraj študija veterinarstva.
preberi več

EERVC 2018

EERVC 2018

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 4. in 6. oktobrom 2018 v Zagrebu
preberi več

Nadaljevalni tečaj VOG v Opatiji

Nadaljevalni tečaj VOG v Opatiji

Tečaj „Angular deformity - hind limb“ se bo odvijal na Hvaškem, HOTEL 4 Opatijska cvijeta, med 8. in 9.6.2018
preberi več

4. hrvaški kongres veterinarjev za male živali

4. hrvaški kongres veterinarjev za male živali

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske) tudi letos  organizira Kongres veterinarjev za male živali, ki se bo odvijal med 30. marcem in 1. aprilom 2016 v mali dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog
preberi več

Advanced Orthopaedic Workshop v Opatiji

Advanced Orthopaedic Workshop v Opatiji

18 in 19. novembra 2016 se lahko na Hrvaškem v Opatiji udeležite veterinarskih ortopedskih delavnic.
preberi več

OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske

3. hrvaški kongres veterinarjev za male živali

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske) in Hrvaška veterinarska zbornica ponovno organizirata vsakoletni, tokrat že 3. Kongres veterinarjev za male živali, ki se bo odvijal med 31. marcem in 2. aprilom 2016 v zagrebškem muzeju Mimara!
preberi več

[X]
Informacije o uporabi piškotkov:

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja vam odgovarjajoče različice spletne strani, s katero vam olajšamo njeno uporabo. Spletna stran lahko uporablja tudi piškotke drugih ponudnikov za potrebe oglaševanja.