Veterinarski dnevi 2014 – prvo obvestilo

(30.06.2014) Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta Univerze v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na mednarodno strokovno izobraževalno srečanje Veterinarski dnevi 2014, ki se bodo odvijali od 15. do 18. oktobra 2014 v Opatiji.

Pod sponzorstvom hrvaškega Ministrstva za kmetijstvo bo tudi letos med 15. in 18. oktobrom potekal kongres Veterinarski dnevi 2014 v hotelu Milenij Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta v Opatiji na Hrvaškem.

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska 15. oktobra se kongres pričenja s prihodom in registracijo obiskovalcev, 16. oktobra bodo organizatorji pričeli kongres z uvodnimi predavanji na temo novosti v veterini na Hrvaškem.

Sledil bo program za nadzor bolezni in zoonoz, varnost hrane ter s področja male prakse uvod v citologijo s praktičnim delom.

17. oktober je rezerviran za fiziologijo in patologijo proizvodnih živali in konj, dobrobit živali ter kardiologijo in lokalno anestezijo pri malih živalih.

Popoldan bodo sledili tudi praktikumi iz elektrokardiografije in lokalne in regionalne anestezije. Zadnji kongresni dan, 18. oktober, bo zapolnjen s predavanji na temo diagnostike endokrinoloških bolezni, bolečine in fizikalne medicine, sledili pa bosta še dve delavnici na predavano tematiko.

Kmalu bo sledilo tudi naslednje obvestilo s programom in drugimi podrobnejšimi informacijami!

Sorodni članki

1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagrebu

1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagrebu

VETPROMET d.o.o. vas prijazno vabi na 1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagreb. Namen strokovnega dogodka je postaviti temelje kontinuiranemu izobraževanju iz kardiologije s priznanimi tujimi in domačimi specialisti
preberi več

5. kongres hrvaškega združenja veterinarjev za male živali

5. kongres hrvaškega združenja veterinarjev za male živali

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske) ponovno organizira Kongres veterinarjev za male živali, ki se bo odvijal med 29. in 30. marcem, s predkongresnim dnem 28.marca
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

SOFTVETS: integracija mehkih veščin v veterinarsko izobraževanje

Strokovnjaki bodo sestavili vzorčni učni plan za krepitev nestrokovnih področij znotraj študija veterinarstva.
preberi več

EERVC 2018

EERVC 2018

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 4. in 6. oktobrom 2018 v Zagrebu
preberi več

Nadaljevalni tečaj VOG v Opatiji

Nadaljevalni tečaj VOG v Opatiji

Tečaj „Angular deformity - hind limb“ se bo odvijal na Hvaškem, HOTEL 4 Opatijska cvijeta, med 8. in 9.6.2018
preberi več

4. hrvaški kongres veterinarjev za male živali

4. hrvaški kongres veterinarjev za male živali

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske) tudi letos  organizira Kongres veterinarjev za male živali, ki se bo odvijal med 30. marcem in 1. aprilom 2016 v mali dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog
preberi več

Advanced Orthopaedic Workshop v Opatiji

Advanced Orthopaedic Workshop v Opatiji

18 in 19. novembra 2016 se lahko na Hrvaškem v Opatiji udeležite veterinarskih ortopedskih delavnic.
preberi več

OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske

3. hrvaški kongres veterinarjev za male živali

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske) in Hrvaška veterinarska zbornica ponovno organizirata vsakoletni, tokrat že 3. Kongres veterinarjev za male živali, ki se bo odvijal med 31. marcem in 2. aprilom 2016 v zagrebškem muzeju Mimara!
preberi več

[X]
Informacije o uporabi piškotkov:

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja vam odgovarjajoče različice spletne strani, s katero vam olajšamo njeno uporabo. Spletna stran lahko uporablja tudi piškotke drugih ponudnikov za potrebe oglaševanja.