ECVO kongres 2014

(21.02.2014) Vsakoletno strokovno srečanje Evropskega kolegija za veterinarsko oftalmologijo (ECVO - European College of Veterinary Ophthalmologists) bo leto potekalo v Londonu med 15. in 18. majem 2014. Osrednja tema kongresa bo oftalmološka kirurgija.

ECVO Strokovna komisija je vložila veliko truda, da vam lahko letos ponovno zagotavlja zanimiv in kvaliteten strokovni program, ki vsebuje premanentno izobraževanje, strokovna predavanja ter praktične delavnice. Privabili smo številne priznane mednarodne strokovnjake, ki so aktivni na področju očesne kirurgije:

  • Dr. Adolfo Guandalini, Specialistični veterinarski center, Italija
  • Prof. Farhad Hafezi, Univerzitetna bolnica v Ženevi, Švica
  • Dr. Nils Wallin Håkansson, Specialistična veterinarska bolnica Strömsholm, Švedska
  • Prof. Harminder Dua, Kraljevi kolegij za oftalmologe, Anglija
  • Dr. Martin Leyland, Kraljeva bolnica v Berkshire, Anglija
  • Prof. Teresa Peña, Avtonomna univerza Barcelona, Španija
  • Dr. Mark Watts, Bolnica Spire Murrayfield v Wirralu, Anglija

Skupaj vam bodo omogočili celovit pregled kirurških terapij očesnih bolezni. Sočasen sejem veterinarskih podpornih dejavnosti ter številne predstavitve v obliki posterjev bodo zagotovile, da bo srečanje zadovoljilo vse obiskovalce, ki gojijo zanimanje za veterinarsko oftalmologijo ter si želijo kvalitetno in celovito kongresno izkušnjo.

Britansko združenje veterinarjev oftalmologov bo pred ECVO kongresom gostilo tudi satelitsko srečanje, ki vam ponuja odličen izgovor za podaljšanje obiska v Londonu!

Za vse dodatne informacije obiščite kongresno uradno stran na povezavi www.ecvoconference.org

Sorodni članki

BSAVA Manual of Canine and Feline Ophthalmology

BSAVA Manual of Canine and Feline Ophthalmology

Izšla je nova številka enega najpopularnejših priročnikov BSAVA, katerega je sestavljalo več novih avtorjev, ki so v priročniku zbrali svoja strokovna znanja in izkušnje
preberi več