Eurazijska veterinarska konferenca 2013

(13.09.2012) Od 18. februarja 2013 do 22. februarja 2013

Uživajte v odličnem izobraževanju na enem od najlepših destinacij na svetu – Vietnamu! Ponovno smo organizirali Eurasia Veterinary Conference v fantastičnem hotelu Vinpearl Hotel v Nha Trang, Vietnam. Dogovorjene so tudi izjemno ugodne cene za obiskovalce kongresa!

Izobraževalni program je sestavljen za veterinarje, ki si želijo poglobiti svoja znanja iz interne medicine malih živali, ob tem pa bodo veseli priložnosti za spoznavanje nove kulture v eni najzanimivejših destinacij na svetu.

Program 2013

Dopoldanska predavanja bodo potekala v smislu „Hot Topic Sessions“, pri katerih bodo specialisti na svojih področjih v 2 do 4 urnih predavanjih predstavili informacije o najnovejših in najbolj aktualnih temah, pomembnih predvsem v praksi na specialnih področjih.

Popoldan boste imeli priložnost na neobveznih delavnicah poglobiti dopoldan pridobljena teoretična znanja, ali pa uživati na vietnamskih plažah in bazenih ter spoznavati okolico.

Za lokacijo smo izbrali fantastičen, popolnoma nov vietnamski hotel VINPEARL RESORT, ki se nahaja ob prelepi plaži na majhnem otoku Nha Trang.

Govorniki so priznani specialisti na svojih področjih, ki sodelujejo na številnih nacionalnih in mednarodnih konferencah ter poznajo najnovejše članke - za svoja predavanja izbirajo najpomembnejše razvojne novosti v diagnostiki in terapiji ter vam te predstavijo strnjeno in bistveno.

Popoldan boste tako imeli priložnosti poglobiti dopoldan pridobljena znanja v delavnicah, ali pa spoznavati VIETNAM, na primer ogledati veličastne plaže ali uživati v največjem bazenu južne Azije.

Jezika, ki se uporabljata na kongresu sta angleščina in nemščina.

Delavnice: interaktivne predelava internističnih problematičnih tem, ki temeljijo na kliničnih primerih:

Kot poljubne delavnice ponujamo tematske klinične primere:

Ponedeljek: internistični primeri I

Ponedeljek: internistični primeri II

Sreda: plazilci

Četrtek: urgentna medicina / Emergency and critical care

Petek: onkologija

Kotizacija za zgodnje prijave: 700 EUR

Kotizacija po 1.10.2012: 800 EUR

Dodatne informacije na www.eurasia-vc.com.

Sorodni članki

5. kongres hrvaškega združenja veterinarjev za male živali

5. kongres hrvaškega združenja veterinarjev za male živali

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH – Odjel veterinara male prakse Hrvatske) ponovno organizira Kongres veterinarjev za male živali, ki se bo odvijal med 29. in 30. marcem, s predkongresnim dnem 28.marca
preberi več

Tudi letos Veterinarska zbornica Srbije skupaj z Združenjem veterinarjev Srbije in drugimi sorodnimi društvi organizira tradicionalno strokovno srečanje.

24. mednarodno strokovno srečanje Veterinarske zbornice Republike Srbije

Tudi letos Veterinarska zbornica Srbije skupaj z Združenjem veterinarjev Srbije in drugimi sorodnimi društvi organizira tradicionalno strokovno srečanje
preberi več

fecava

Veterinarji za male živali po vsem svetu izražajo zaskrbljenost glede poletnega filma o mopsu

Ekstremna vzreja povzroča resne zdravstvene težave: veterinarji izražajo zaskrbljenost zaradi promocije kratkogobčnih pasem psov v filmih in na socialnih omrežjih, saj to običajno poveča povpraševanje kupcev za takšnimi pasmami
preberi več

MASAP

Seminar medicine eksotičnih živali v Podgorici

Združenje veterinarje za male živali Črne gore  vabi kolege na seminar v Podgorico, ki se bo odvijal 20. oktobra v Hotelu Podgorica
preberi več

OKEAN

Seminar Urgenca in intenzivna nega v Beogradu

V Beogradu se lahko med 18. in 19. septembrom udeležite seminarja na tematiko urgence in intenzivne nege psov in mačk
preberi več

EERVC 2018

EERVC 2018

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 4. in 6. oktobrom 2018 v Zagrebu
preberi več

SASAP

XIV. Simpozij veterinarjev za male živali Srbije

SIVEMAP 2018 se bo odvijal med 16. in 18. novembrom 2018 v Hotelu Zira v Beogradu
preberi več

OKEAN

Predavanja in delavnice s področja interne medicine v Beogradu

Med 29. in 31. avgustome se lahko v Beogradu udeležite izobraževanja „INTERNAL MEDICINE - Problem oriented approach“
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij


[X]
Informacije o uporabi piškotkov:

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja vam odgovarjajoče različice spletne strani, s katero vam olajšamo njeno uporabo. Spletna stran lahko uporablja tudi piškotke drugih ponudnikov za potrebe oglaševanja.