Prehranska dopolnila v obliki okusnih priboljškov za mačke

(02.03.2018) Melisa Veterina d.o.o. predstavlja celotno linijo FeliGum prehranskih dopolnil v obliki okusnih posladkov za mačke in manjše pse.

Mačke znajo biti še posebej izbirčne in včasih za lastnika in mačko predstavlja dajanje tablet, paste ali sirupa za podporo zdravju v primeru določenih obolenj, izreden stres.

Izdelki linije FeliGum nemškega proizvajalca AlfaVet  predstavljajo praktičen način za podporo zdravju mačk, saj so vsa prehranska dopolnila v obliki okusnih priboljškov, ki jih mačke res z užitkom pojedo.

FELIGUM DIA

Vsebuje pektine, ki imajo veliko sposobnost vezanja tekočin, hkrati pa ščitijo in pomirjajo razdraženo črevesno sluznico ter predstavljajo odličen vir hrane za rast in razvoj koristnih bakterij v črevesju.

V izdelku se nahaja tudi bentonit, ki  nase veže škodljive bakterije, viruse, stripe in odvečno vodo, ter borovnico, ki blaži draženje v črevesju, zato je izdelek zlasti primeren v primerih akutne driske, za zaščito prebavil in stimuliranje apetita.


FELIGUM STRUVIT

V svoji sestavi združuje DL-metionin, glikozaminoglikane, brusnico in izvleček koprive.

DL-metionin zakisli urin in omogoča raztapljanje struvitnih sečnih kamnov, glikozaminoglikani krepijo sluznico sečnega mehurja, brusnica preprečuje naseljevanje patogenih bakterij v sečilih, kopriva pa spodbuja presnovo in pomaga pri izločanju neželenih snovi iz telesa.

Zaradi svoje sestave je izdelek namenjen zlasti preprečevanju in topljenju struvitnih sečnih kamnov, prav tako pa omilja neprijeten vonj urina. Izdelek je primeren tudi za pse.

FELIGUM L-LYSIN

Praktičen način za dodajanje L-Lizina pri mačkah, ki kažejo na okužbo s herpes virusom 1.

Dodajanje vsaj 400mg L-lizina dokazano zmanjša prenos virusa v okolico ter ublaži klinične znake okužbe, pri subklinično okuženih mačkah pa prepreči pojav ali omili klinično sliko.

 


FELIGUM HAIRBALL

Mačke med čiščenjem in nego požrejo veliko dlake, ki konča v požiralniku in želodcu.

Večina te dlake preide skozi prebavni trakt, nekaj pa je ostane v želodcu, kjer lahko tvori dlačne kepe.

Za preprečevanje, lahko ponudimo okusni priboljšek FeliGum Hairball, ki vsebuje parafinsko olje in račjo maščobo, ki pomagata sproti odstranjevati dlake iz želodca skozi prebavila ter tako preprečiti pojav neželenih dlačnih kepic.


FELIGUM GINGIVA

Osnovna sestavina je bela vrba, ki izloča salicin - ta deluje protivnetno in protibolečinsko.

Maščobne kisline omega 3 pa sodelujejo pri nastajanju komponent v telesu, ki zmanjšujejo celično vnetje s tem, da inhibirajo transport in nastajanje vnetnih celic.

Okusni priboljški so namenjeni mačkam in malim psom, ki imajo težave z pogostimi vnetji dlesni in obzobnih prostorov.MELISA Dodatne informacije in naročila na:
Melisa veterina d.o.o.

031 398 609 (Alenka Kropivšek, dr.vet.med.), alenka@melisasi.si
070 624 001 (Ines Čepin, dr.vet.med.), ines@melisasi.si

Sorodni članki

Cutania Skin Control Wipes

Cutania Skin Control Wipes

Čistilni robčki za pse, mačke, male živali in konje
preberi več

DIALIX

Novosti v ponudbi proizvodov DIALIX

Melisa Veterina d.o.o. je razširila svojo ponudbo DIALIX linije proizvodov
preberi več

MULTIVA CALMING

Priboljšek MULTIVA CALMING za pomirjanje psov in mačk

Melisa Veterina d.o.o. predstavlja novost v svoji ponudbi, ki bo več kot dobrodošla za praznični čas, ki se hitro približuje!
preberi več

Melisa Veterina d.o.o.

4. VetKlepet z Neco in Andrejo o portalu Tačka daruje

Tokrat sta kolegici Neca in Andreja z Darjo Pavlin in Tino Roškar govorili o portalu www.tackadaruje.si
preberi več

Melisa veterina d.o.o.

Razpis za prosto delovno mesto pri podjetju Melisa veterina d.o.o.

Melisa veterina d.o.o. išče novega strokovnjaka za prodajo, oglaševanje in trženje na področju veterine za polni delovni čas
preberi več

dialix B Canine

Pomoč pri inkontinenci steriliziranih psičk in starejših psov

Melisa veterina vam predstavlja nova izdelka iz svoje pestre ponudbe prehranskih dodatkov – DIALIX za pomoč pri težavah z inkontinenco
preberi več

Kožne spremembe pri psu

Dermasin olje in Ecosin šumeče tablete – klinični primeri (2. del)

Melisa Veterina d.o.o. predstavlja novost v svoji ponudbi – izdelka Dermasin olje in Ecosin šumeče tablete, ki predstavljajo popolnoma nov, neiznvaziven, učinkovit in cenovno dostopen način za odpravljanje težav povezanih z glivičnimi vnetji
preberi več

Dermasin olje in Ecosin šumeče tablete – klinični primeri

Dermasin olje in Ecosin šumeče tablete – klinični primeri (1. del)

Melisa Veterina d.o.o. predstavlja novost v svoji ponudbi – izdelka Dermasin olje in Ecosin šumeče tablete, ki predstavljajo popolnoma nov, neizvaziven, učinkovit in cenovno dostopen način za odpravljanje težav povezanih z glivičnimi vnetji
preberi več

[X]
Informacije o uporabi piškotkov:

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja vam odgovarjajoče različice spletne strani, s katero vam olajšamo njeno uporabo. Spletna stran lahko uporablja tudi piškotke drugih ponudnikov za potrebe oglaševanja.