MM Surgical d.o.o.

Smo zasebno podjetje, ki se ukvarja z zastopanjem tujih podjetij na področju kirurških pripomočkov in inštrumentov v Sloveniji.

MM Surgical d.o.o. Pri tem so naš cilj zadovoljne stranke na vseh nivojih – bolnice, kirurgi in pacienti. Za ta namen moramo sodelovati le z dobavitelji, ki zagotavljajo najvišjo raven kakovosti izdelkov, biti kar se da odzivni, prilagodljivi v upoštevanju strankinih zahtev, zanesljivi pri dobavi, stranke moramo izobraziti o pravilni in učinkoviti rabi izdelkov, ob vsem tem pa se moramo tudi sami nenehno izboljševati.

Poleg naše osnovne dejavnosti izvajamo tudi interaktivno učenje ter izobraževanja na področju elektrokirurgije, uporabe šivalnega materiala, avtomatskih šivalnikov, spenjalnikov in laparoskopskih inštrumentov v kirurgiji ter uporabe mikročipov v veterini.

Galjevica 81, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 236 21 56
mm.surgical@siol.net, www.mmsurgical.si
Systagenix

Sodobne obloge Systagenix

Širok izbor sodobnih oblog Systagenix omogoča cenovno ugodno ter celostno rešitev, obravnavo in oskrbo rane vašega pacienta
preberi več

Lipogems – inovativna aplikacija za regenerativno medicino konj

Lipogems – inovativna aplikacija za regenerativno medicino konj

Za razliko od mnogih drugih veterinarskih preparatov prihaja sistem Lipogems iz sveta humane medicine v veterino ter s seboj prinaša izjemne klinične rezultate
preberi več
[X]
Informacije o uporabi piškotkov:

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja vam odgovarjajoče različice spletne strani, s katero vam olajšamo njeno uporabo. Spletna stran lahko uporablja tudi piškotke drugih ponudnikov za potrebe oglaševanja.

Z nadaljno uporabo naše spletne strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Mehr erfahren...