Predavanja Otrok in pes sedaj tudi v Kranju

(24.02.2015) Društvo za zaščito živali Kranj v sodelovanju z Bazenom Kranj organizira brezplačno predavanje dr. Sabine Stariha Pipan z naslovom Otrok in pes, ki bo v soboto 28. februarja 2015.

Za začetek uspešnega leta 2015 in proslavitev pete obletnice delovanja Društva za zaščito živali Kranj vas člani vabijo na poučno predavanje, ki bo še posebej zanimivo za vse ljubitelje živali. Predavanja se bodo odvijala v soboto 28. februarja 2015, ob 17. uri, na Bazenu Kranj pri Supernovi.  

Društvo za zaščito živali Kranj Dr. Sabina Stariha Pipan, uspešna veterinarka in priznana strokovnjakinja za vedenjske težave psov, bo predavala o sobivanju otroka in psa, ki lahko s pravim pristopom postaneta najboljša prijatelja.

Njena knjiga z naslovom Vzgojimo psa učinkovito, a prijazno je v Sloveniji dosegla velik uspeh, saj ni samo vodnik po disciplini, pač pa ponuja tudi ideje, kaj vse je moč početi s psom in kako ga socializirati, da bo postal neproblematičen družinski član.

Otrok se ob tem nauči odgovornosti, samostojnosti in spoštovanja do živali. Avtorica bo z jasnimi primeri pokazala, kako prijetno je lahko skupno življenje vašega malčka in štirinožnega prijatelja. Po predavanju bo tudi možnost debate in postavljanja vprašanj predavateljici.

Ob tej priložnosti bo postavljena društvena stojnica, na kateri boste lahko z nakupom društvenih izdelkov podprli njihovo delo. Ker bodo na predavanju zaključili svoj praznični mesec, vse kupce izdelkov čaka še dodatno presenečenje.

Brez primernega prostora dogodka ne bi mogli izpeljati, zato so organizatorji še posebej hvaležni ekipi Bazen Kranj, ki jim je prijazno odstopila svoje prostore.

Za vsa dodatna vprašanja jim lahko pišete na info@dzzz-kranj.si ali obiščete Facebook stran dogodka na povezavi https://www.facebook.com/events/1528574354076243/?ref_newsfeed_story_type=regular

Sorodni članki

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Seminar Veterinarska anesteziologija 5

Center za podiplomski študij in permanentno izobraževanje Veterinarske fakultete vas vabi, da se udeležite seminarja Veterinarska anesteziologija 5
preberi več

VETERINA IN TRGOVINA TAČKA

Delavnica Urgenca v veterini malih živali

Podjetje PRAH IZOBRAŽEVALNI CENTER, Rogaška Slatina in TAČKA trgovina & veterina organizirata strokovno srečanje za veterinarje 10.5. in 11.5.2019
preberi več

CENTRAL NERVOUS SYSTEM TUMORS - DIAGNOSTIC AND THERAPEUTIC DILEMMAS

Seminar v Bolnici za živali Postojna

Ekipe Bolnice za živali Postojna kolege vabi na seminar z naslovom "CENTRAL NERVOUS SYSTEM TUMORS - DIAGNOSTIC AND THERAPEUTIC DILEMMAS"
preberi več

1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagrebu

1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagrebu

VETPROMET d.o.o. vas prijazno vabi na 1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagreb. Namen strokovnega dogodka je postaviti temelje kontinuiranemu izobraževanju iz kardiologije s priznanimi tujimi in domačimi specialisti
preberi več

Slovensko združenje veterinarjev za male živali SZVMŽ

Letno srečanje Dermatološke sekcije

Dermatološka sekcija vas 31. maja 2019 vabi na strokovno izobraževanje. Na njihovo vabilo sta se odzvali odlični predavateljici Dr. Monika Linek in Natalija Hercog Gerbec, dr.vet.med.
preberi več

Izjemno uspešen prvi seminar – Laboklin akademija na Hrvaškem!

Izjemno uspešen prvi seminar – Laboklin akademija na Hrvaškem!

Laboklin akademija je na Hrvaškem prvič organizirala strokovni seminar
preberi več

Tačka trgovina & veterina

Strokovno srečanje Osnove ultrazvoka in ultrazvočni pregled trebušne votline.

Podjetji Prah izobraževalni center, Rogaška Slatina in Tačka trgovina & veterina organizirata strokovno srečanje za veterinarje v marcu 2019
preberi več

Veterinarska zbornica

Letno srečanje Komisije za zdravstveno varstvo kopitarjev

Sekcija veterinarjev praktikov, Komisija za zdravstveno varstvo kopitarjev vabi vse člane Komisije za zdravstveno varstvo kopitarjev in ostale zainteresirane na letno srečanje Komisije
preberi več

[X]
Informacije o uporabi piškotkov:

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja vam odgovarjajoče različice spletne strani, s katero vam olajšamo njeno uporabo. Spletna stran lahko uporablja tudi piškotke drugih ponudnikov za potrebe oglaševanja.