Predstavljamo internetno oddajo VetKlepet z Neco in Andrejo

(18.09.2018) Veterinarki Neca in Andreja radi hodita naokrog na razna izobraževanja in uživata ob druženju in dobrih veterinarskih debatah ker bogatijo njuno veterinarsko pot. Tako sta se odločili, da dobre ideje delita tudi širše.

Pred približno petimi meseci sva začeli ustvarjati internetno oddajo VetKlepet, kjer se sproščeno pogovarjava z veterinarji z namenom, da zapolnimo pomanjkljivo komunikacijo v slovenski veterinarski stroki, bolj spoznamo veterinarje (še po drugi plati, ne le strokovni), spoznamo njihovo pot do uspeha, vzpone in padce, kdo jim je pomagal na njihovi poti, kaj so njihovi najlepši spomini, ... in najpomembneje, širimo pozitivne ideje in inspiriramo.

V Facebook skupini Podiplomsko izobraževanje veterinarjev za male živali sva objavili uvodno oddajo in dobili spodbuden odziv, ki je bil motivacija za nadaljne pogovore.



Prvo sva obiskali LARO KRALJ, lastnico Veterinarskega centra Lara v Izoli. Naslednji sta se nama pri pogovoru pridružili ANA NEMEC in TANJA PLAVEC. Ravnokar pa sva objavili pogovor z legendo slovenske ortopedije MILANOM MATKOM.

Zadnji intervju je za naju tudi prelomen, ker je to oddajo finančno podprla KRKA, tovarna zdravil d.o.o., za kar sva jim zelo hvaležni, saj so nama dali spodbudo za naprej.

Vabiva vas k poslušanju!
Vedno so dobrodošle tudi dobre ideje, spodbudne besede ali konstruktivne kritike ;)

Z lepimi pozdravi,
Neca Jerkovič in Andreja Kastelic Hrček


Sorodni članki

8. VetKlepet z Neco in Andrejo

8. VetKlepet z Neco in Andrejo

Za 8. VetKlepet sta kolegici Neca in Andreja obiskali Natalijo Hercog Gerbec, veterinarko in lastnico Veterinarskega centra Pika v Mariboru
preberi več

soundcloud

Nov VetKlepet že objavljen

Kolegici Neca Jerkovič in Andreja Kastelic Hrček sta ponovno posneli intervju, tokrat jima je družbo ob mikrofonu delal prof. dr. Janoš Butinar
preberi več

5. VetKlepet z Neco in Andrejo

5. VetKlepet z Neco in Andrejo

Tokrat sta kolegici Neca in Andreja obiskali kolega Pavla Kvapila v Živalskem vrtu Ljubljana
preberi več

Melisa Veterina d.o.o.

4. VetKlepet z Neco in Andrejo o portalu Tačka daruje

Tokrat sta kolegici Neca in Andreja z Darjo Pavlin in Tino Roškar govorili o portalu www.tackadaruje.si
preberi več