Dvodnevna delavnica z naslovom Dobrobit živali

(04.12.2017) Biotehniški izobraževalni center Ljubljana vabi na dvodnevno delavnico z naslovom Dobrobit živali 7. in 8.  decembra 2017.

V so organizaciji komisije za dobrobit živali pri veterinarski zbornici slovenije in veterinarske fakultete v ljubljani bo 7. in 8. decembra 2017 potekala delavnica z naslovom Dobrobit živali.

Program bo nedvomno zanimiv za študente veterinarstva, za kolege veterinarje in druge, ki pri svojem vsakdanjem delu  prihajajo v stik z živalmi. 

Dvodnevna delavnica z naslovom Dobrobit živali

Prvi dan (7. decembra) bo program potekal vzporedno v dveh predavalnicah. Delavnici bosta vodila prof. dr. Herwig Grimm iz Dunaja in prof. dr. Vlatko Ilieski iz Skopja. Program bo ta dan v celoti potekal v angleškem jeziku.

Prof. dr. Herwig Grimm bo vodil delavnico s poudarkom na etičnem vidiku dobrobiti in prof. dr. Vlatko Ilieski s poudarkom na veterinarskem vidiku dobrobiti. Po glavnem odmoru (po kosilu) se bosta obe skupini zamenjali.

Oba predavatelja bosta skupaj s skupino študentov, aktivno razglabljala o treh pomembnih vprašanjih na katera so študentje predhodno pripravili in oddali seminarske naloge.

Naslovi seminarskih nalog so:

  • usmrtitev – evtanazija
  • protokoli ocene ravni dobrobiti
  • odnos človek – žival

Podroben program delavnice in dodatne informacije o prijavah s prijavnico najdete na naslednjih povezavah, prijave so možne le do torka, 5. decembra 2017!Sorodni članki

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Seminar Veterinarska anesteziologija 5

Center za podiplomski študij in permanentno izobraževanje Veterinarske fakultete vas vabi, da se udeležite seminarja Veterinarska anesteziologija 5
preberi več

VETERINA IN TRGOVINA TAČKA

Delavnica Urgenca v veterini malih živali

Podjetje PRAH IZOBRAŽEVALNI CENTER, Rogaška Slatina in TAČKA trgovina & veterina organizirata strokovno srečanje za veterinarje 10.5. in 11.5.2019
preberi več

CENTRAL NERVOUS SYSTEM TUMORS - DIAGNOSTIC AND THERAPEUTIC DILEMMAS

Seminar v Bolnici za živali Postojna

Ekipe Bolnice za živali Postojna kolege vabi na seminar z naslovom "CENTRAL NERVOUS SYSTEM TUMORS - DIAGNOSTIC AND THERAPEUTIC DILEMMAS"
preberi več

1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagrebu

1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagrebu

VETPROMET d.o.o. vas prijazno vabi na 1. Boehringer Ingelheim Cardio Day v Zagreb. Namen strokovnega dogodka je postaviti temelje kontinuiranemu izobraževanju iz kardiologije s priznanimi tujimi in domačimi specialisti
preberi več

Slovensko združenje veterinarjev za male živali SZVMŽ

Letno srečanje Dermatološke sekcije

Dermatološka sekcija vas 31. maja 2019 vabi na strokovno izobraževanje. Na njihovo vabilo sta se odzvali odlični predavateljici Dr. Monika Linek in Natalija Hercog Gerbec, dr.vet.med.
preberi več

Izjemno uspešen prvi seminar – Laboklin akademija na Hrvaškem!

Izjemno uspešen prvi seminar – Laboklin akademija na Hrvaškem!

Laboklin akademija je na Hrvaškem prvič organizirala strokovni seminar
preberi več

Tačka trgovina & veterina

Strokovno srečanje Osnove ultrazvoka in ultrazvočni pregled trebušne votline.

Podjetji Prah izobraževalni center, Rogaška Slatina in Tačka trgovina & veterina organizirata strokovno srečanje za veterinarje v marcu 2019
preberi več

Veterinarska zbornica

Letno srečanje Komisije za zdravstveno varstvo kopitarjev

Sekcija veterinarjev praktikov, Komisija za zdravstveno varstvo kopitarjev vabi vse člane Komisije za zdravstveno varstvo kopitarjev in ostale zainteresirane na letno srečanje Komisije
preberi več

[X]
Informacije o uporabi piškotkov:

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja vam odgovarjajoče različice spletne strani, s katero vam olajšamo njeno uporabo. Spletna stran lahko uporablja tudi piškotke drugih ponudnikov za potrebe oglaševanja.