XXVI. Simpozij o aktualnih boleznih malih živali

(28.12.2012) Slovensko združenje veterinarjev za male živali in Veterinarska fakulteta v Ljubljani ponovno vabita, tokrat že na 26. Simpozij o aktualnih boleznih malih živali. Letos bo dogodek med 22. in 23. marcem 2013 v Ankaranu.

SZVMŽ vabi, da se udeležite XXIV. Simpozija o aktualnih bolezni mali živali v Ankaranu. Pretežni del predavanj bo potekal na glavni temi oftalmologije in nevrologije. Letošnji glavni predavatelji so prof. dr. David Wilkie, DVM, Dipl ACVO; Tadej Zemljič, DVM, Dipl. ECVO in prof. dr. sc. Boris Pirkić, DVM

21. marca 2013 se bo tudi letos odvijal predkongresni dan na temo kardiologije v organizaciji SZVMŽ in Novartisa, na katerem vam bodo tematiko predstavili doc. dr. Domanjko, DVM; dr. Venco,DVM, SCPA, Dipl. EVCP; Kelemen, DVM

K aktivnem sodelovanju na simpoziju vabijo tudi mlajše doktorice in doktorje veterinarske medicine.

Prispevek, ki bi ga v obliki kratke predstavitve lastnega znanstveno-raziskovalnega ali klinično-strokovnega dela želeli predstaviti na simpoziju, pošljite na obrazcu, ki ga najdete na spletni strani združenja www.zdruzenje-szvmz.si na naslov [email protected] in navedite, ali želite prispevek predstaviti kot kratko predavanje (15 min) ali poster. Rok za prijavo prispevkov je 20. januar 2013. Po prejetju vaših predlogov vas bomo najkasneje do 15. februarja  2013 obvestili, ali je bil vaš prispevek izbran za predstavitev na simpoziju ter v kakšni obliki.

Kotizacija za simpozij (22. in 23.3.2013) vključuje kongresni material z zbornikom referatov, 2x kosilo, svečano večerjo in osvežitve v odmorih. Rok za zgodnje prijave za vse udeležence je do vključno petka, 15. februarja 2013.

Predkongresni dan – kardiologija (21 .3.2013):

Obvezna je predhodna prijava do 15. februarja, ki vključuje tudi sponzorsko večerjo (Novartis). Število udeležencev je omejeno.

Izobraževanje veterinarskih tehnikov bo v okviru simpozija potekalo v soboto, 23. marca 2013.  Kotizacija za veterinarske tehnike vključuje kongresni material z zbornikom referatov, osvežitve v odmorih, kosilo in slavnostno večerjo 22. marca.

Prijave in plačila

Prijavnice za udeležbo na simpoziju pošljite na naslov: Barbara Celinšek, Klinika za kirurgijo in male živali,  Cesta v Mestni log 47, 1000 Ljubljana.

Kotizacijo plačate na transakcijski račun društva št.: 03107-1000013109 s pripisom "kotizacija za XXVI. simpozij". Obvezno pripišite ime osebe, za katero ste plačali kotizacijo. Potrdilo o vplačilu prinesite s seboj na simpozij. Preverite tudi, ali ste poravnali članarino za leto 2012,  ki pomeni vaše aktivno članstvo v SZVMŽ.

Skupaj s tem obvestilom vam pošiljamo tudi položnico za plačilo članarine za leto 2012, ki znaša 60 evrov. Prosimo, da na položnico napišete ime in priimek člana, za katerega plačujete položnico in ne naziva vaše ambulante. Člani, ki so že plačali članarino za 2012, naj smatrajo to obvestilo za brezpredmetno. Prosimo, zanemarite napako v naslovu na položnici, naslov SZVMŽ ostaja isti (Cesta v Mestni log 47, Ljubljana).

Prenočišče

Cenik bivanja v Hotel & Resort Adria Ankaran:

Vile 3* Cedra, Bor, Adriatic
Nočitev z zajtrkom v enoposteljni sobi 55 EUR/sobo/dan (cena že vključuje DDV)
Nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 74 EUR/sobo/dan (cena že vključuje DDV)
Turistična taksa ni vključena v ceno in znaša 1,01 EUR po osebi/na nočitev.

Cena vključuje tudi neomejeno kopanje v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo, parkirišče pred hotelom in dostop do interneta.

O vašem aranžmaju se dogovorite neposredno ob rezervaciji bivanja. Sobe si rezervirate sami na naslov: Adria Turistično podjetje d.o.o., Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran, Slovenija, preko elektronskega naslova: [email protected] ali na tel.: 05 66 37 300 oziroma faks 05 66 37 320. Spletni naslov je: www.adria-ankaran.si

V sklopu simpozija bo v petek, 22. marca 2013, redna letna skupščina združenja. Prosim, da se skupščine zanesljivo udeležite.

Dodatne informacije lahko dobite pri Igorju Firmu (tel. 041 459 613) ali pri Darji Pavlin in Barbari Celinšek (tel. 01 4779 277).

Prijavnica v elektronski obliki: Prijavljam se za udeležbo na  XXVI. SIMPOZIJU O AKTUALNIH BOLEZNIH MALIH ŽIVALI

.

Sorodni članki

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

SZVMŽ

SZVMŽ vikend za behaviorizem

SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu
preberi več

SZVMŽ dermatološki dan

SZVMŽ dermatološki dan 2023

Leto je naokoli in bliža se 16.9., ko bo v Kongresnem centru Portus v Portorožu ponovno potekal že tradicionalni dermatološki dan
preberi več

SZVMŽ dermatološki dan

SZVMŽ dermatološki dan

Dermatološka sekcija SZVMŽ vas 16. septembra 2023 vabi na SZVMŽ dermatološki dan
preberi več

SZVMZ Kongres; Vir slike: SZVMZ

Fotografije letošnjega Simpozija SZVMŽ

Slovensko združenje veterinarjev za male živali se vam še enkrat zahvaljuje za obisk letošnjega dogodka, že 34. letnega simpozija SZVMŽ v Portorožu! 
preberi več